««

Problemen Met Pc’s En Laptops Oplossen Na Een Windows 10

In reactie op het rentebesluit van de Fed staan de markten in Azie diep in het rood. De Japanse Nikkei verliest 3,3% en de Kospi in Zuid-Korea verliest ook ruim 3%. De Shanghai index in het binnenland van China raakt 1,8% kwijt en in Hongkong staat de beurs 2,4% lager. Bent u overgestapt van Windows 8 naar Windows 10, dan vindt u uw e-mailaccounts terug in de app Mail. Geef nog even u wachtwoord op en u kunt ermee aan de slag. Bent u overgestapt van Windows 7 naar Windows 10, verken dan alle nieuwe apps die Windows 10 in huis heeft, zoals de apps Mail en Muziek in de Windows Store. Uw documenten, foto’s en video’s zijn automatisch door Windows 10 meegenomen.

  • Zeker onder sociale druk bezwijken de meeste mensen.
  • Het kan zijn dat deze optie tijdelijk niet beschikbaar is als gevolg van teveel vraag.
  • Lees dit document om het juiste hulpprogramma te identificeren en uw pc opnieuw in te stellen of te herstellen.
  • Er staat vervolgens in beeld of jouw computer bijgewerkt is of extra bijgewerkt moet worden.
  • Volgens ingewijden had de voorjaarsupgrade gisteren uit moeten rollen, maar dat is niet gebeurd.

Wordt de link Optionele updates weergeven weergegeven, dan zijn er nieuwe hardware drivers en/of overige updates beschikbaar. Als je deze wilt downloaden en installeren, dan moet dat handmatig (het gebeurt dus niet automatisch!). Omdat onderdelenupdates en sommige cumulatieve updates risicovoller zijn, vraagt Windows Update ook hier eerst om toestemming voordat ze geïnstalleerd worden. Met de knop Naar updates zoeken kan het zoeken naar updates desgewenst ook handmatig worden uitgevoerd, houd er wel rekening mee dat daarmee ook experimentele updates beschikbaar kunnen komen! Bij deze sub wordt tevens vermeld of de betreffende computer geschikt is voor Windows 11. Zie elders op deze website voor meer informatie over degratis upgrade naar Windows 11 en de hardware eisen van Microsoft. Als u meerdere computers moet updaten, of oudere Windows machines wilt vernieuwen, dan is WSUS Offline Updater een handig programma.

Windows 10 Update Zorgt Voor Meer Privacy

Windows 10 bevat verschillende energieplannen om je stroomverbruik te optimaliseren. Als je je systeemprestaties wilt verbeteren, gebruik je best de optie Hoge prestaties, omdat je apparaat dan meer stroom verbruikt om sneller te werken. Als je de stappen hebt voltooid en Storage Sense voldoende ruimte heeft teruggewonnen, zouden de prestaties van je apparaat merkbaar moeten verbeteren. Als je niet genoeg ruimte kon terugwinnen, gebruik dan deze gids voor meer manieren om je opslag te optimaliseren. Je computer sneller maken heeft niet enkel een positief effect op je productiviteit, het maakt je apparaat ook gezonder. In dit geval houdt de laatste functie-update een nieuw thematisch Startmenu in, meer robuuste Alt+Tab-functionaliteiten en bredere verbeteringen voor de gebruikersinterface. Wij van delaptopwinkel.nl helpen je met de zoektocht naar de beste laptop, tablet of accessoire.

Bijvoorbeeld Call of Duty, toch wel een kaskraker voor Sony ook, zou een heftige zijn als het de PlayStation ontnomen zou worden. Gelukkig heeft Phil Spencer gezegd dat Call of Duty voorlopig beschikbaar zal zijn voor de PlayStation.

Hoe Kan Windows Update Worden Gerepareerd?

Vanaf vandaag is het dan zover, Microsoft tbb.dll heeft officieel de ondersteuning gestopt voor Windows 7. Dat er geen nieuwe beveiligingsupdates meer worden uitgebracht voor Windows 7 en dat er ook geen ondersteuning meer is van Microsoft voor deze versie van het Windows besturingssysteem. Nu gaat Windows zoeken naar de beschikbare updates en vervolgens verschijnt onderstaand scherm. Selecteer de update die je wilt uitsluiten en klik op Volgende.

Installeer Cumulatieve Updates

Al maanden wordt een Windows 10 voorjaarsupdate voor 2018 aangekondigd. Eerst zou dat maart worden, later ‘ergens in april’. Gisteren had de uitrol volgens de geruchten moeten beginnen, maar dat is uitgesteld vanwege een ernstige fout in het pakket. Het is toch een rare zaak dat je als eenvoudige eindgebruiker van Windows 10 blijkbaar niet mag weten wanneer je een grote systeemupgrade voor de kiezen krijgt. Vroeger gaf Microsoft simpelweg een harde datum op.

Leave a Reply